Holla stalker! welcome to my world.Please be nice :)|+Follow | Dash|

//Anis Liyana

skype dngan buah hati
23.11.11 @ 1:06 am @ 0 Supernova
hye korang , ye korang lha spa lgi , yg tngah bca post aku nie , wah2 kusyuknya bca post aku , HAHA , aku mmg suka merapu , HEE , k back to topic , korang tadi aku skype ngn fatin n diba , HAHA , gila bez skype ngn buah hati aku nie ,

HEHE , ehh yana kau ta skype ngn buah hati kau yg laen ka ? kau ta syg depa ka ? ehh bukan mcm tu bkn ta syg , syg lha , tppi ada yg tada skype , yg ada skype pown ta on , so skype ngn depa dua orng je lha , tdi aku merapu ngn fatin , crita pasai  buah hati lma , buah hati aku , ohh mcm2 li , ehh tpi bez , haha ,

k gtg , bye syg :)

Older » | « Newer
Bounjour!



Hello Babe/Dude! thanks for visit my ugly blog xD Do the follow and don't forget to left your footprints on my taggie board :)

Navigations

E O L

Tagboard




Lalala~~



He Is We

by Enna_Maggi