Holla stalker! welcome to my world.Please be nice :)|+Follow | Dash|

//Anis Liyana

Today is Jumaat :')
25.5.12 @ 12:17 am @ 0 Supernova
Assalamualaikum syg, hye wei. Hye awak. Homaigodd apa yg yana mereben nie? Tada pa aih, sja bosan wei. Ehh taw dak yana dah habih exam? Taw dak? Hahaha, taw kan? Well serious bahagia gila. Boleh on9, boleh tngok Zayn Malik lama-2 dlam lappy heqot nie, boleh tngok gmbaq dia <3, boleh mcm-2 lagi. Ahak



Wei-2, hari nie dah mula cuti skolah kan? Hmpa ta pi mana-2 ka wei? Yana pi meqata kot. Mama baik sngat nak bawak yana and family pi merata. Haha, dak lawak ja. Cuti nie penuh dngan kenduri ja. Erghhh, asai cuti ja ada knduri, asai kenduri ja mesti ada kenduri. Nnt kenduri yana nnt yana tamaw buat time cuti skolah na buat time depa skolah. Biaq ta qamai yg mai. Haha, ta buat kenduri pown tapa aih. Cemuih dah dok pecaya jnji lelaki. Mcm baruaa tu. Baqu mintk putuih. Mulut mcm haram. Bau longkang woii. Mcm hawaq g.

Ehhh, yana dok buat haqu apa nie? Ehekk. *tiru dibah gelak. Lalala, single is better then couple kan? Dah lah haqi nie haqi jumaat. Dok buat dosa keqing dok maki barua tu. Taw dak mulut dia bau longkang. Mcm haram taw dak peqangai dia. Selama yana cple dngan depa-2 nuu tadak sapa lagi lah yg dok gatai mulut tetiba kata yana anak haram, yana bodo bagai. Bajet mcm dia tu habih bagoihh dia. Cehhh engad dia laki dia boleh buat apa yg dia suka. Cetu? Ok fine, yana pompuan, yana ta boleh maki dia. Yana ta boleh kata da. Dia PERFECT k. Not like me, dah lah bodo. Haishh untung lah dia penah cple dngan anak haram bagai. Bodoh lah dia. Maki pi maki mai dia ta sedaq anak haram nie lah dok layan peqangai gila babi dia tu. Anak haram nie lah penah dok dalam hati dia. Bodoh lah hang woii apek tua bodo. Shitt ja peqangai hang.



K-2. Ataih tu hat apek tua nuu. Bkan hat yana. Ahakkk. dia engad yana habih qugi dah dok kata dia cetu. Ehh ta qugi aih. Sikit pown ta qugi. Buuuu sama dia. Hahaha, well-2 untung pengetahuann dia lah kan, yana ta penah qeyau untuk dia k. Engad yana cepat qeyau ka? Ehh dak cek oi, susah. Dia engad masa dia call yana dok buat ayt frust gila, tetiba soqa yana lain. Engad yana qeyau lahh tu. Woi-2, aku buat-2 qeyau ja tu. Ahahaha.

Dah-2, haishh dosa bnyak aih haqi nie. Tapa-2. Kita smayang dah. Mintk doa kt Tuhan dah. Mintk ampun suma dah aih. Cukup lengkap dah. Yana na taubat dah aih. Bila lagi na taubat. Kan-2? Butt i sett firee to the rain. Lalalala, lalala. Ahakk, best cek oi lagu tu. Heee.

Ehh kemarin kt skolah yana ada buat apa tataw. Slalunya klau na cuti  cegu slalu buat bnda nie. Yana tataw apa nma dia. Hahaha, tapa lah. Yana and bestie dok dngaq cegu bagi nasihat paling kejam skit. Hahaha, taw dak, cegu kami ckap klau mere,pit tu merempit bgi mati tequih, tadak lah susah kn oqng sngat. Hahaha, awesome gila cegu kami. Haha, tapa lah. Pastu cegu halim suqoh kami balik kelaih suqoh bqesih kelaih apa bagai. Then pi dewan balik. Pastu kan ada lah oqng tu usha yana pelik. Yana tataw, perasaan yana tme tu becampoq taw dak. Takot ada suka ada syiok ada na maqah ada syg pown ada. Hahahaha, so today 25.5.2012 yana dah jatuh cinta kt tokwan baju biru. Hahaha, comey dak nama tu? Haha, comey mcm tuan dia k. And he was my ex. Hehehe, jatuh cintak kt ex aku? Biaq betoi? Woi-2 betoi lah. Hahahaha, lalala.



Yana na pi habaq kat dia sat nah. Haha. kbye. ILOVEYOU tokwan baju biru <3. ILOVEYOU bestie <3. ILOVEYOU semua. Muah-2 :)


Older » | « Newer
Bounjour!



Hello Babe/Dude! thanks for visit my ugly blog xD Do the follow and don't forget to left your footprints on my taggie board :)

Navigations

E O L

Tagboard




Lalala~~



He Is We

by Enna_Maggi