Holla stalker! welcome to my world.Please be nice :)|+Follow | Dash|

//Anis Liyana

Why ??
19.6.12 @ 6:27 am @ 0 Supernova
Ohh Assalamualaikum comey. Kita taw kita lama tak update blog comey nie. Kalau update pown bkan ada oqang nak mai baca. Suka buat terok. Haha.

Ehh budak woi, syg kita dah balik daqi Mekah kay. Hahaha, mmg tak beqenti gelak dok dngan dia wei. Mampoih sakit perut aku. = ='. hahaha. kaykay :)

Ehh pasepa WHY ?? Wei? Kenapa-2? Ada problem papa ka? Ehh tadak-2. Tadi yana nak buat folio science, pastu adik dok bising-2 pala lutut apa tataw, dngan kita mmg tak qeti nak buat kotak-2 pakai komputer nie *ok jakun >,<, mmg tak qeti pown. Mmg sakit hati betoi, pastu adik dok tngok cqita apa bidadari tataw, cqita baru tu. Hat ganti crita #janji wei, taw dak? Ish buat-2 taw sudah lah, tapa lah, cqita tu ada lah hegeh-hegeh skit dia boleh dok bising cqita tu gedik apa bagai, lutut dia. Dah taw cqita tu tehegeh-hegeh bagai, tukaq lah chanel. Tak pasai kena maki dngan aku. Padan muka hang >,<

Pastu tequoh tebantot mood aku nak buat folio nie, bengong betoi. Bila dah tadak mood kita on9 sat fb buruk kita nie, then scroll down punya scroll down, tejumpa gambaq Zayn Malik. Ohhmaii. cayaq sat 2saat, tapi ada soqang tu dah merosakkan gmbaq tu, spoilll betoi/. Tequih ta cayaq tngok gmbaq zayn, hishh. hampa nak tngok? Seee kat bawah kay. :)

= =' = =' = =' = =' = ='

Spoill woi, ada JB. Tequih teqang kay, yana mmg tak minat JB. Sori kay peminat Bieber suma, kita mmg tak minat dia.>,<

Kbye :)

Love,
Yana.

Dear crush,
      sumpah woi rndu hang gila, nmpak hang mula lah segan. Aiceh, jadi hindustan sat. Hee, papa pown aku tnggu hang kay. Lap u wei. muahmuah. *muntah hijau sekilo :)

Older » | « Newer
Bounjour!



Hello Babe/Dude! thanks for visit my ugly blog xD Do the follow and don't forget to left your footprints on my taggie board :)

Navigations

E O L

Tagboard




Lalala~~



He Is We

by Enna_Maggi